Handelsbetingelser

Sikker nethandel

Levering fra 29 kr.

Fragtfrit over 699 kr.

30 dages fuld returret

Betaling og priser

Alle priser på Creativedot.dk er inkl. 25% moms og der opkræves ingen gebyrer på betalingen hos Creativedot.dk

Sikker betaling med Quickpay og Clearhaus

Du kan i vores webshop anvende de betalingskort og services der stilles til rådighed af Quickpay. Vi bruger den danske indløser Clearhaus. Vælger du Quickpay kan du betale med Visa, Visa/Dankort, Visa elektron, Mastercard, Mastercard/Debet/Elektron og Maestro. Desuden kan du betale med MobilePay Online. Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto. Vi trækker ikke pengene før vi eller vores designere har af sendt ordren.

Levering

DANMARK

Creativedot.dk prøver at efterstræbe at afsendelse af ordrer sker indenfor 1 – 4 hverdage med Postnord pakkeshop. Det koster fra DKK 49,- (priserne Kan variere)

Leveringer direkte fra designerne kan variere og er skrevet under hvert produkt i beskrivelsen. Nogle produkter skal først bestilles hjem og nogle produkter laves kun på bestilling. Se leveringstiden under beskrivelsen af den enkelte vare. leveringstidspunktet er vejledende og kan således fraviges. Da vi hos Creativedot.dk afsender produkter fra flere designere/butikker kan kunden modtage sine produkter over flere omgange. Vi leverer til alle byer i Danmark.

SVERIGE

Afsender din vare med GLS pakkehop – leveringstid 5-12 hverdage – DKK 125,-

NORGE

Afsender din vare med Postnord omdeling til privat – leveringstid 5-12 hverdage – DKK 125,-

Reklamationsret

Creative Dot yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Creative Dotindenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Creative Dot returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevene leverancer bedes henvendelse rettet til:

Creative Dot IVS
Møllevangen 24
3660 Stenløse
info@creativedot.dk

Varereturnering foregår til den respektive adresse hvorfra produktet er blevet af afsendt – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v.

Ved returnering skal returneringsblanketten udfyldes her på creativedot.dk

Refusion

I tilfælde af aftale om hel eller delvis refusion af varer reklamation, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Creative Dot har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail, tlf. nummer osv.) eller ved at benytte vores returneringsblanket.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering skal returneringsblanketten udfyldes her på creativedot.dk

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Der ydes ingen returret på special ordrer. Det vil sige DIN BY plakater der er lavet på bestilling.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Creative Dot IVS
Møllevangen 24
3660 Stenløse

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Persondatapolitik (privatlivspolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Creative Dot og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på creativedot.dk er (ejer – Kasper Gregersen & Casper Pedersen).

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Creative Dot har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til (info@creativedot.dk).

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Casper Pedersen & Kasper Gregersen på mail: Info@creativedot.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.